Controller 32-40 uur Hoevelaken

Omschrijving

Controller (32-40 uur)


Je werkt als controller en zoekt naar een nieuwe werkplek waar je echt vooruit kunt. Die uitdaging, ruimte voor groei, ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheden, die bieden wij jou als controller bij MONI!


De functie

Als controller bij MONI ben je medeverantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van jouw portefeuille en rapporteer je rechtstreeks aan de partner. Je bent coach en vraagbaak voor de assistent-controllers en je profileert jezelf als vakkundig sparringpartner. Een dynamische functie: je houdt jezelf bezig met het monitoren van administraties en btw-aangiften, je verzorgt samen met het team implementaties bij klanten en bent in staat om verbeterpunten voor interne processen te analyseren.

Het beste naar boven halen. In onze relaties, elkaar én onszelf, dat is waar we voor gaan. Onze kernwaarden vertrouwen, openheid, doelgerichtheid en ambitie, vormen hiervoor de basis. We geloven in presteren en in de mens achter de prestatie.

Je verantwoordelijkheden:

 • Het rapporteren aan klanten en relatiebeheerders met behulp van het MONI-dashboard, inclusief de benodigde kwaliteitschecks.
 • Het opstellen van begrotingen en (liquiditeit)prognoses voor klanten.
 • Het onderhouden van klantencontact met huidige relaties en daarbij draag je actief bij aan verdere uitbreiding van de klantenportefeuille.
 • Samen met het MONI-team draag je proactief bij aan de kwaliteit van de dienstverlening om onze klanten te voorzien van continuïteit in de administratieve processen.
 • Je helpt klanten met het (her)inrichten van de administratieve processen.
 • Je streeft naar innovatie binnen MONI en in de dienstverlening naar onze klanten toe.


Vereisten

Wat zoeken wij in onze nieuwe controller bij MONI in Hoevelaken
Je bent een communicatief sterke financial die zeer klantgericht en ondernemend is ingesteld. Je hebt een focus op resultaat maar werkt zeer gestructureerd en nauwkeurig. Daarbij ben je analytisch messcherp en kunt gevraagd en ongevraagd een goed onderbouwd advies geven. Verder heb je:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy.
 • affiniteit met ICT en drive voor innovatie.
 • minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen de accountancy.
 • ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner/adviseur voor onze klanten.
 • Het is een pré als je al ervaring hebt met samenstellen van jaarrekeningen.

Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en werkt voornamelijk vanaf de vestiging in Hoevelaken.

MONI biedt jou een afwisselende en uitdagende functie als Controller

Een prachtige carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Werkplezier vinden we heel belangrijk, zodat je iedere dag opgewekt aan de slag kunt. Je komt te werken in een jong en energiek team. Met een huiskamergevoel maken we er samen een fijne werkplek van en je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om je klanten verder te helpen.

 • We bieden een marktconform salaris, een gedeeltelijk premievrij pensioen en flexibele werktijden.
 • We bieden vanuit een persoonlijk opleidingsplan trainingen en coaching.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.

MONI is een zelfstandige business unit van mth Accountants.

MONI is een zelfstandige businessunit van mth, een van de grotere accountantskantoren van Nederland. MONI levert een unieke formule door digitale clouddiensten te combineren met persoonlijk contact. Een slimme oplossing voor ondernemers om zo hun administratieve processen en controlling te outsourcen. Dit geeft inzicht en continuïteit in hun proces waardoor ze meer tijd overhouden voor hun eigen business. Ook biedt deze digitale dienst voor ondernemers een kostenbesparing op ICT en personeel, persoonlijk advies en een volledig geautomatiseerde boekhouding.

Dit is jouw kans

Dit is de volgende stap in jouw loopbaan en je wilt graag meer weten. Neem contact op met Stephan van der Sluijs van dotConnect: svdsluijs@dotconnect.nl Je kunt hem ook bellen of een Whatsapp sturen voor meer informatie: 06 16856394

Of solliciteer direct en laat je gegevens achter met een korte heldere motivatie. We nemen zo snel mogelijk contact op!