Logistic Supervisor

Omschrijving

Een perfecte plek om je leidinggevende en organisatorische talenten verder te ontwikkelen in een boeiende logistieke omgeving van een florerende webwinkel.

Functieomschrijving

kleertjes.com is recentelijk verhuisd naar een gloednieuw en nog groter magazijn in 's-Heerenberg. Wij zijn heel trots op ons nieuwe magazijn en hebben een aantal ingrijpende logistieke veranderingen doorgevoerd. Zo hebben we ons primaire proces onderverdeeld in drie onderdelen: binnenkomende goederen, verzending en retourgoederen. Om deze veranderingen optimaal te managen breiden wij ons leidinggevende team uit en zijn wij op zoek naar een Supervisor Logistiek voor een van deze onderdelen.

Dit moet je passen!

Vind jij het als logistieke alleskunner leuk om een team aan te sturen en zit leidinggeven, regelen, veranderen en verbeteren in je bloed? Dan is de functie van Supervisor Logistiek echt iets voor jou! Wij bieden je veel vrijheid en we vertrouwen graag op jouw expertise rondom het managen van de mensen en van de processen en het signaleren van mogelijke knelpunten. Maar pas op, je moet hands-on genoeg zijn om oplossingen te bieden en deze samen te implementeren.

Jouw kennis, onze optimale levering

Jij krijgt de zorg voor een vast aantal medewerkers en zult met collega’s over de processen kunnen rouleren. Wel bouw je expertise op van een van de deelprocessen. Als jij het goed doet met je team, merken onze klanten echt het verschil. Je zorgt voor een operationele en pragmatische benadering van het geheel, maar specifiek voor het continue verbeteren van de aan jou toevertrouwde processen. Door jouw kritische blik werken we continu aan optimalisatie het onderdeel waar jij verantwoordelijk voor bent. Kortom bij kleertjes:

 • Ben jij verantwoordelijk voor een perfect logistiek proces waarbij je goed op de kosten en het welzijn van de mensen let;
 • Bewaak je de levertijden en kwaliteit van de producten en houd je continu zicht op de voorraad in ons warehouse;
 • Beoordeel je op basis van feiten en cijfers de effectiviteit van de processen. Je signaleert knelpunten en je zet je op proactieve wijze in voor het optimaliseren van onze werkprocessen;
 • Geef je op stimulerende en resultaatgerichte wijze leiding aan de aan jou toevertrouwde medewerkers. Je versterkt je team waar nodig en verzorgt ook de HR gesprekken zoals voortgangsgesprekken en de jaarlijkse beoordeling van je team.

Vereisten

Vereisten

Jouw doel is een efficiënte, correcte en tijdige levering van alle producten bij onze klanten. Je werkt hiervoor nauw samen met diverse afdelingen en leveranciers. Geloof jij dat het elke dag beter kan? Wij zoeken een collega met:

 • Hbo denk en werkniveau (denk bijvoorbeeld aan Logistiek, bedrijfskunde of een andere relevante richting);
 • Het is mooi als je al wat relevante werkervaring hebt als teamleider, maar als je aantoonbaar affiniteit en aanleg hebt voor het aansturen van anderen, dan leren we je graag het vak.
 • Ervaring of affiniteit met het coördineren of verbeteren van (logistieke) processen, onder andere door optimaal gebruik van automatisering;
 • Het is een plus als je ervaring hebt in het initiëren en leiden van doorlopende kleine logistieke verbeterprojecten;
 • Ervaring in de fijnmazige logistiek zoals E-commerce en/of fashion is een pré.

Waar voor je geld

Als kleertjes.com groeit, groei jij ook. Jij krijgt altijd de ruimte om initiatief te nemen, ondernemerschap te tonen en jezelf te ontwikkelen.

 • We bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een rol die er echt toe doet en waarbij je dagelijks het effect ziet van je inspanning;
 • Je komt te werken in een informele sfeer in een team met vakspecialisten;
 • We zorgen dat ons financiële aanbod goed aansluit bij jouw competenties, opleiding en de huidige arbeidsmarkt. De extra's zijn erg goed en vertellen we je graag persoonlijk. Kom kennismaken en check de match!

Ben jij de Supervisor die wij zoeken?

Laat het ons dan z.s.m. weten en reageer met je cv en motivatie en klik op de solliciteer button! Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Stephan van der Sluijs op 06 16856394 (WhatsApp mag ook!) Je kunt hem mailen via svdsluijs@dotconnect.nl

kleertjes.com in het kort

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor moderne families met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 800.000 pakketjes en daar zijn al onze 200 collega's erg trots op!