Servicetechnicus machinebouw

Omschrijving

Servicetechnicus Machinebouw

Je bent een ervaren technicus in de buitendienst en je voelt je thuis in een geavanceerde productieomgeving. Je bent elektrisch en mechanisch sterk en wilt je blijven ontwikkelen in je vak. Werken vanuit huis, vrijheid, verantwoordelijkheid en mooie projecten opleveren voor een bedrijf van wereldklasse. Dat kan bij Weber Machinenbau Benelux!

In de hoogste klasse als servicetechnicus bij Weber Benelux

Geen dag is hetzelfde. Je hebt je reguliere onderhoud al in de agenda staan en dit wissel je af met inspecties, storingen en inbedrijfstelling van nieuwe machines. Vaak doe je dit met Weber collega’s en onder leiding van de projectleider. Je wordt betrokken bij het gehele proces van initiële vraag tot service, waardoor je niet alleen samenwerkt, maar ook samen leert. Dat is sowieso een belangrijk deel van de functie; regelmatig word je met collega’s getraind in Duitsland om vertrouwd te worden met de laatste innovaties.

Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • klantgericht en zelfstandig verzorgen van service en onderhoud
 • signaleren van mogelijkheden voor uitbreiding van de samenwerking met opdrachtgevers
 • regelmatig verzorgen van storingsdiensten

We hebben een aantrekkelijk pakket voor je als servicetechnicus bij Weber Benelux

Je werkt vanuit huis en stapt in een zeer representatieve auto (op geel kenteken) met het beste gereedschap aan boord. Daarbij krijg je een uitstekend pakket:

 • een marktconform salaris binnen de cao
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • een prima pensioen volgens de cao kleinmetaal
 • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling

Vereisten

Wat wij zoeken in onze nieuwe servicetechnicus

We zoeken een representatieve technicus die communicatief sterk is en ons visitekaartje kan zijn bij veeleisende klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Je bent verantwoordelijk, zelfstandig, oplossingsgericht en werkt zeer netjes onder alle omstandigheden.

Verder heb je in ieder geval:

 • een afgeronde MBO opleiding in een technische richting
 • ervaring met het analyseren en oplossen van mechatronische storingen
 • goede taalvaardigheid in Nederlands en Engels (Duits is een plus)
 • de flexibiliteit om bij meerdaagse projecten of trainingen te overnachten

Weber Benelux BV is een dochteronderneming van Weber Machinenbau in Duitsland.

Weber Machinenbau ontwikkelt en produceert complexe machines van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor het snijden, afwegen en (soms ook) verpakken van levensmiddelen zoals vleeswaren en kaas. Wereldwijd werkt Weber met ruim 1400 mensen voor de grote namen in de voedselindustrie volgens de hoogste standaarden en de modernste techniek.

Voor meer informatie: kijk op www.weberweb.com

Jij bent toe aan de volgende stap in je loopbaan en je wilt meer weten

Neem contact op met Stephan van der Sluijs via stephan@volans.nl of bel hem op 06 16856394 (whatsapp mag ook). Hij kan je meer vertellen over de functie en de mogelijkheden. Of reageer direct en we zorgen dat we snel persoonlijk kennismaken.